neděle, ledna 21, 2007

Party animals

Vcera byla velka svycarska party. Svycarska proto, ze ji organizoval kolega ze Zenevy a taky proto, ze to bylo organizovano s prvky prime demokracie. Predem jsme vznesli dotaz, zda tam muzeme vzit priserky, coz bylo konzultovano s celym seznamem pozvanych. Nakonec se ukazalo, ze pultuctu dalsich rodicu si oddechne, kdyz nebudou muset resit babysiterky, takze asi petina ucastniku jeste neoslavila druhe narozeniny.

Party byla svycarska i tim, ze se na neutralni pude sesel neobvykly prurez lidi - od businessmanu, lidi z ambasad az po rektora a smesku akademiku v ruznem stadiu rozpuku. No a tomu vsemu se pod nohy pletly priserky.
Zacaly svou tradicny hrou na utapnuta dievcatka. Evita to vydrzela obvyklych 20 minut, ale Liza se na to vykaslala hned jak objevila stolik s zerfurtama, ktery byl v jeji vysce. Opustila ho az po hodine a pul, kompletne vypleneny a to i presto, ze hostitele snazive pridavali dalsi a dalsi pochutiny. S plnym bruchem se vrhla do viru deni (obcas i neco prevrhla, ale meli jsem stesti na prazdne flasky).
Ostatni deti byly prilis maly a prilis ufnukany, takze to po chvili daly priserky dohromady. Obsadily postel a daly se do trampolinovych tancu. Kupodivu se u toho nemlatily hlava nehlava a ac robily neuveritelny bugr, chovaly se celkem slusne ba az roztomile. Rodicove mezitim sklizeli komplimenty, jaky maji pohodovy deti (nikdo nam ted neuveri, ze doma travime vetsinu casu mirotvornou snahou zabranit neustalym bojum o hracky, jidlo, obleceni, pozornost ...).
Pres nejasne plany na odchod v rozumnou hodinu, priserky party zavrely. Do jedne do rana se honili s dvoumetrovym Svycarem po celem byte a hrali slapaka (cilem bylo dupnout druhymu na nohu - Svycar mel tlapy jak sneznice a bal se priserek dotknout, tak hadejte, kdo vyhraval). Domu jsme dorazili pred druhou, ale priserky odmitli jit spat bez vecernicku. Ve dve rano koukali na Lolka a Bolka.

Liza vstala az ted: foto - rano po parbe
Posted by Picasa

Žádné komentáře: