neděle, června 03, 2007

Od revu ke spolupraci

Ze se domu blizi rodic s priserkama poznate obvykle velmi bezpecne na vzdalenost minimalne 100 metru (pokud nejste hluchy jak poleno ci vybaveni iPodem).

Uz ve dverich do baraku se strhne strkanice o to, kdo vybehne prvni do schodu a zavola vytah. Liza je v nevyhode, neb beha pomaleji a na cudlik vytahu jeste nedosahne. O to vic rve ve snazezastavit Evitu. Tak tri az ctyri turi na nasi rodinne hlukomerne skale.

Pokud rodic vcas nezasahne a nepresvedci Evitu, ze ma nechat Lizu zmacknout cudlik, je zle. Liza se zacne vztekat tak, jak to jen Liza umi - celym telem. Krome revu se z vytahu ozyva duneni jak dupe a vrha se proti zdi. Uz jsme tam po jejim extempore museli i s mopem ... Rodicum nezbyva nez doufat, ze na nas sousedi neposlou Renderseg pro porusovani pravidel civilizovaneho souzit.

Kdyz uz nam hrozil cvokhaus Evita usoudila, ze ji vztekajici Liza a vystresovanej predek za to nestoji a zmenila pravidla hry. Dobehne k vytahu a ceka na Lizu, kterou pak zvedne tak, aby mohla zmacknou cudlik. Sousedi myslej, ze jsme se odstehovali.
Posted by Picasa

Žádné komentáře: