středa, září 05, 2007

Konec leta

A prsi a prsi a prsi. Navic uz je zima jak v psirne. Budapest nas po prazdninach privitala anglickym podzimem. Brrr.

Tim vic vynikaji vzpominky na povedenou dovolenou v Chorvatsku. Slunicko a telo, ale ne vedro a smazak. Teply cisty more a u hotelu bazenek, kam mohli zaby behat nahaty rovnou z postele. Mnam.

Damy se definitivne naucily plavat. Teda Evita umi prsa, trochu znak a podstive loka, kdyz zkousi po mame kraul ci "motylika". Liza plavat normalne neumi. Plave jen podvodou. Kdyz se potrebuje nadechnout, tak slape vodu a hrabe cubu, cimz udrzi nos nad hladinou na potrebnou vterinu k nadechnuti. Slabsi povahy tvrdi, ze se Liza topi, ale ona to zvlada s prehledem, byt eleganci bude muset jeste vypilovat.

Priserky jsou neunavitelny skokanky. Liz prvni den zvladla asi 200 skoky za hodinu. Skocit, vyplavat, vytahnout se na breh a znovu skocit zvladla behem 10 vterin. A znovu. A znovu. A znovu. Nadsene pri tom viskala a stala se z ni sveho druhu turisticka atrakce. U vecere potom z niceho nic zvadla. Proste usnula a nebyt maminy pohotovosti, skoncila by nosem v bramborove kasi.

More damam az tak nechutnalo. Neumi moc zavirat oci a dost pijou. A slana voda stipe. Na mori tak radili jen na nafukovackach. Rodinne souboje a shazovani z delfina byly oblibene. Stejne jako skakani na vlnach, kdyz se more zacalo solidne vlnit posledni den.

Na konci leta priserky ladej s ciganatama, akorat jsou vic blond nez na konci zimy. Jsou evidentne spokojeny s letem. Vyradili se a babicky, prababicky, dedove, tety, strejdove a dokonce i rodicove se z jejich radeni nezblaznili. Vsichni jsme radi zpatky v nasi Budske rutine. I Liza se do skolky tesi. Ani to pocasi nam nevadi.
Posted by Picasa

Žádné komentáře: