neděle, ledna 01, 2006

Urban skier

Evita dostala od Jeziska kompletni lyzarskou vybavu, tak doufame, ze se nova zabava ujme. Zatim to vypada nadejne, neb ji to bavi a neboji se. Slepr na tatove hulce zvlada s prehledem a male kopecky taky. Zatim jsme vsak neprisli nato, jak prelozit do reci dvou a pul leteho caparta brzdici manevr. Pod kopcem ji holt chytame bud do naruce nebo do zaveje.

Budapest prijemne prekvapila. Stredoevropska snehova kalamita dosahla vyjmecne az sem a shih tu vydrzel neuveritelene dva dny. Mistni obyvatelstvo si s 15 centimetry temer nezname bile hmoty vyhralo - kazdy zurive oskrabaval chodnik, ze byl cistejsi nez po jarnim desti. Zaroven zdejsi domovnici vsadili na prevenci a radne posypali chodniky takovou vrstvou, ze chodcum hrozilo spise uviznuti v solnych dunach nez ve snehovych zavejich. Zato zdejsi technicke sluzby si nevsimly, ze na mape je i nase ulice, takze silnice byla idealni lyzarskou trasou, cehoz si Evita dost uzivala.

PS: Zda se, ze Jezisek cte nas blog, neb pod stromeckem byl i novy fotak. Zasadni technologickou zmenou je zejmena moznost natacet slusne kvalitni video. Jak to vypada, kdyz Evita nedojede do nachystane naruce pod kopcem si muzete podivat nize. Nutno podotknout, ze se tomu nakonec smala ...



Posted by Picasa

Žádné komentáře: