neděle, května 11, 2008

Brneni

V casech temna bylo brneni vysadou urozenych panu, kteri k ucelu jeho skladovani drzeli na hrade jeden velky sal. V casech konzumna je brneni vysadou sportovne zalozenych deti, ktere ocekavaji, ze to tata nekam uklidia na povel najde.

K dnesnimu dni ma kazda priserka troje obrnenych bot - preskace, brusle ledni a brusle koleckove, dvoje obrnenych helmic - na lyze a na kolo, a ve stajich ma kazda kolo a kolobezku (kone nastesti jeste nebydli s nama); misto kocaru maji pak bugatku. Vic toho ma jedine mama, ktera krome toho vseho drzi navic jeste kompletni snowboardove brneni. Drobnych chranicu mame vseho vsudy tak ze dve nuse.

Problem je, ze nebydlime na hrade, ale v podhradi. V nasem base campu bez sklepa neni nerudovska otazka nikdy daleko. Zatim se vejdeme, ale jen diky tri a pul metrovym stropum a expanzi na pavlac. Pokud se priserky daji na snowboarding americky fotbal ci lety balonem, budeme muset prejit na havirsky model skrine (zatim timto stylem susime jen pradlo). Az se u nas probudite a z vyse na vas bude koukat kus brneni nelekejte se.

Žádné komentáře: