sobota, ledna 05, 2008

Liza ma tretiho buldoka

... totiz Lize prejeme [boldog sulinapot] totiz happy birthday ci vse nejlepsi k narozeninam. Jak uz to byva po prvnich narozeninach, prisly druhe a dnes treti. Jak ten cas leti.

Podarovali jsme ji ovsem kupou praktickych darku, ktere spolehlive preplni jiz tak pretekajici supliky hadru. Buldoka nedostala, neb tem by to akorat potrhal.

Buldog a rada dalsich mnemotechnickych pomucek je totiz zakladem moji "madarstiny". Mezi sebou priserky celkem jednoznacne preferuji madarskou konverzaci a obcas se jim nechce to moc prekladat (proc asi). Nezbyva mi nez si zapamatovat dost nato, abych alespon pochopil o cem je rec. Do hlavy mi to leze hur nez psovi pastva, tak nezbyva nez spolehat na divoke asociace. Napriklad, "husy jedou" [husz jedet] znamena, ze chci 20 listku na metro. Bulgok suli je od narozenin a jeho kolega buldog paran je od vanoc.

Problem je, ze asociace ne vzdy vyjdou presne. Nicmene, trofej pro nejpovedenejsi preslap stale drzi Zuzka, ktera se kdysi v obchode rozloucila hlaholitym "naslat" namisto viszlat. Asociace musi holt byt od predlozek, nikoli od kmene ...
Posted by Picasa

Žádné komentáře: