čtvrtek, dubna 24, 2008

Breberky a mesic blaznu

Indiani tusim rikali brznu mesic blaznu. Nebo to byl duben? Tak jak tak, pro nas byl brezen mesicem dovolenych, respektive cestovani. Tyden jsme lyzovali v Tatrach, o velikonocich si uzili Pienin a pak jsme jeste tyden zavirali sjezdovky v Dolomitech. Priserky se krome prehrsle jinych radosti naucily sami lyzovat. Tim nam pribyla dalsi aktivita, ke ktere uz nepotrebuji rodice. Hura.

Mene veselym dusledkem cestovani byly breberky, ktery jsme si privezli kdovi odkud. Nejprve to zlomily tatu, takze bouchal tyden doma. Pak dostaly Lizu, takze byla tyden doma. Nasledovala Evita a taky skoro tyden doma. Nakonec breberky nedostaly jenom mu, ktere to ale nepomohlo, neb se posledni tri tydny k nicemu koludnymu nedostala. Jeji tluste ucebnice uz sesty tyden zapadaji prachem. Zatim to vypada, ze je zitra oprasi. Drzte place.

Krome breberek na cekala na tatu v Budapesti hora roboty, kterou se zvladl prokousat az dneska. Snad konecne dojde i na vsechny obrazky a videa z mesice blaznu. Bude i kinematograf. Jeste chvili vydrzte.

Žádné komentáře: